Harstad Kulturskole

Form - Kunst - Musikk - Teater - Dans

Linda 1331Avdelingsleder/Valthorn

Lektor i musikkpedagogikk og instrumentalpedagog med valthorn som hovedinstrument v/Høgskolen i Tromsø. Har jobberfaring fra kulturskole, grunnskole, som dirigent for kor/korps, og som frilansmusiker.

Asle 1332Piano/Rockefår

Allsidig pianist (fra jazz til klassisk) med lærerutdanning fra Bodø og Sør-Trøndelag. Undervist ved flere barne- og kulturskoler. Også ansatt som musikklærer ved Andørja Montessoriskole. Primus motor for Rockebinge-
prosjektet på Andørja, som tar sikte på å få igang et godt musikkmiljø i lokalsamfunnet

 MG 2391-Edit-2Sang/Kor

Luitgard er utdannet i Tyskland som opera- og oratoriumsanger ved Folkwang Musikhochschule Essen og Musikhochschule Köln. Lang karriere som liedsanger og som sangsolist i de store kirkekonsertene fra barokken, wienerklassisismen og romantikken. Sangpedagog i over 20 år, siden 2007 som kulturskolelærer og kordirigent på Vestlandet. Arbeider i dag også som lektor ved Vågsfjord v.g.s. avd. Heggen.

Halvard 1332Rektor/Enhetsleder

Utdannet ved Østlandets Musikkonservatorium. Har vært militærmusiker, grunnskole- og kulturskolelærer, samt rektor ved Nore og Uvdal Kulturskole. Kom til Harstad Kulturskole januar 2005 fra stillingen som inspektør ved Bærum Musikk- og Kulturskole.

Marianne 3 133Dans

Utdannet ballettpedagog ved Danmark show- og teaterskole og London Studio Centre i England. Undervist i ballett siden hun var 16 år i Oslo, Mo i Rana, Harstad og Tønsberg. Ansatt ved skolen i tidsrommet 1992 - 2003. Kom tilbake i januar 2008. Underviser i disiplinene jazz, moderne, klassisk (RAD-system) og pilates.

Teater/Drama

Hedda Nilsen er lærer på teater. (Mer info kommer)

 MG 2401-2-EditMessing/Musikkterapi/Musikk fra livets begynnelse

Nyansatt høsten 2012. Vikar for skoleåret 2012/2013. Utdannet ved Trøndelag Musikkonservatorium, med trompet som hovedinstrument. Har undervist ved Alta kulturskole, Steigen kulturskole og vært rektor ved Hamarøy kulturskole. Fortrinnsvis jobbet med undervisning på messing. Har også vært dirigent for korps og storband.

Hugo 133Gitar/leder Rockefår

Vært aktiv som musiker i 30 år og behersker de fleste stilarter. Undervist ved Heggen Videregående skole, Høgskolen i Harstad og Høgskolen i Tromsø. Også jobbet med lydprosessering for artister landet rundt. Bakgrunn i musikkterapi, rettet mot barn med spesielle behov.

Natasja 1331Piano

Utdannet klaverpedagog og akkompagnatør i Russland. Kom til Norge og Harstad Kulturskole i 2000. Er skolens akkompagnatør i tillegg til å undervise i piano

Inga 1333Klarinett

Oppvokst i Trondheim. Utdannet i Trondheim, Oslo og København. Kom til skolen i 1991. Ansatt som klarinettist i Forsvarets Musikkorps Nord-Norge siden 1987. Vært aktiv kammermusiker i tillegg til å ha dirigert kor. Ansvarlig for hjemmesida til skolen.

Runa 133Cello

Er fra Elverum, og har jobbet i Harstad siden 1993 som landsdelsmusiker, med hele Nord-Norge som virkefelt. Hun er utdannet ved Østlandets Musikk-konservatorium, Norges Musikkhøgskole og på Konservatorium voor Muziek i Maastricht med bl a Aage Kvalbein og Radu Aldulescu som lærere.

Johne 133Slagverk

Utdannet ved Musikkonservatoriet i Bergen, samt studier i London og New York. Vikariert i symfoniorkestrene i Bergen, Stavanger og Trondheim. Flere skolekonsertturnéer for Rikskonsertene. Ansatt som slagverker i Forsvarets Musikkorps Nord-Norge siden høsten 1980.

Siv 1332Saksofon

Studerte ved Norges musikkhøgskole årene 1988-1993. Har siden jobbet som frilans musiker i flere ensembler, korps og orkester, før hun bosatte seg i Harstad i 1998. Ansatt i Forsvarets Musikkorps Nord-Norge fra samme år. Kom til Kulturskolen i 2001.

Jostein 133Fiolin/Strykeorkester

Jostein Lillegård er født og oppvokst på Heimdal, like ved Trondheim. Han er utdannet adjunkt ved Høgskolen i Tromsø. Før han kom til Harstad 1. oktober 2007, hadde han arbeidet som fiolinlærer i Tromsø, Trondhheim og Vinstra både i videregående skole og kulturskole.

tom 1332Fløyte

Født og oppvokst i Skien. Utdannet i Oslo. Kom til Harstad som fløytist i Divisjonsmusikken høsten 1977. Ansatt ved Harstad Musikkskole første gang samme høst. Etter et opphold igjen ansatt ved skolen i 1993 og har siden jobbet der parallelt med fløytistjobben i Forsvarets Musikkorps Nord-Norge.

Julietta 1334Dans

Utdannet ballettdanser og koreograf fra Høgskolen i Sofia, Bulgaria. Lang karriere som ballerina i Bulgaria. Startet sin karriere som pedagog i 1993. Kom til Norge som lærer i 2003, og begynte sitt arbeid ved Harstad Kulturskole i januar 2005.

tommy 133Rockefår, assistent

Født og oppvokst i Harstad. Har arbeidet flere år som kokk både privat og offentlig, men omskolerte seg til vernepleier og ferdig utdannet våren 2008. Tommy har bakgrunn fra å spille slagverk både i skolekorps og flere band i Harstad.
Har flere kurs innen musikk og teater for barn og unge med spesielle behov.

vejlko 1331Sang

Velichko (Villy) er utdannet sangpedagog og har lang erfaring i å undervise på sang. Har jobbet som musiker i over 30 år i Europa. Kom til Harstad i 2006. Har også tidligere jobbet i kulturskolen, samt ved Heggen VGS, Trondarnes folkehøgskole og Marios musikkskole.

Tegning/Maling

Lena Bergstad er opprinnelig fra Målselv. I tillegg til å undervise på kulturskolen, er hun lærer på Kila skole og har utdanning fra Kunstskolen i Kabelvåg samt lærerskole i Alta.

Er aktiv medlem i Harstad Kunstforening,- der hun er verkstedansvarlig på keramikkavdelingen.

Lager og selger skulpturer, malerier og illustrasjoner (på "fritiden").